Mijn favorieten

Seniormakelaar

 


Als verstand met de jaren komt, dan weten de senioren als geen ander dat iedere fase in ons leven zijn specifieke kanten heeft. Zaken die juist wel of juist niet kunnen, dingen waar u zich absoluut geen zorgen meer over maakt of dingen waar u stilzwijgend tegenop ziet als tegen een berg. Als makelaar heb ik in de praktijk geleerd dat driekwart van de mensen in die ontkenningsfase leven én daar veel te lang in blijven steken. Niet doen!
Wist u dat de prognose is dat er over een aantal jaar ruim 1 miljoen alleenstaande 75-plussers zijn, terwijl sinds de jaren 80 door overheidsbeleid steeds minder senioren in de zorg worden opgenomen!

We zijn aangesloten bij Huisvesting op Maat (afkort; HOM). Hierin delen we kennis en ervaring met ander HOM-adviseurs over specifieke woonwensen voor senioren. Op hun website schrijven ze: "Een advies voor een toekomstgerichte woning (op maat) is wat wij u kunnen bieden."


Graag maken we geheel vrijblijvend (maar waarschijnlijk niet zonder gevolgen) een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij maken dromen waar als het over het wonen gaat. Waarom zouden we de mogelijke nachtmerries dan niet aanpakken? Prachtig om samen met u eens vooruit te kijken met als doel om het wonen van u nu en in de toekomst eens te overdenken.
Het gaat ons om comfortabel wonen en dat is in iedere levensfase anders.

Ga in gesprek met de makelaar die niet gelijk over verhuizen begint!
Denk niet gelijk … ‘Ik ga niet verhuizen!’ Want dat is voor mij ook niet nodig. Een HOM-adviseur heeft anders leren denken en adviseren. Wij adviseren breder, hebben ons daar door middel van scholing en praktijk ook verder in gespecialiseerd. De vragen waar u mee zit of mee zou kunnen gaan zitten, die gaan we zien op tafel te krijgen om uw woning tegen dat licht nog eens te bekijken. Is de woning (op termijn) geschikt of geschikt te maken? Want duurzaam in het leven staan, betekent dat we de huidige woning waar mogelijk aanpassen om te blijven wonen. Soms is dat een veel betere oplossing dan verhuizen.
Het beste argument om te bellen met ons is het feit dat u dit hele artikel heeft gelezen. Misschien voor uzelf, misschien met oog op een naast familielid.

U hoeft er de deur niet voor uit. Onze makelaar komt graag bij u langs. Om mee te praten en mee te denken, advies te geven en zo samen te groeien naar het zetten van wenselijke stappen. We regelen het allemaal voor u en doen het graag.
Het enige wat u hoeft te doen is ons bellen op 010 - 280 0 290 of 0180 - 280 290.