Mijn favorieten

Waarom Comfort Makelaardij?

De klant op 1

Daar is onze dienstverlening op gericht. Dat zie je o.a. in onze ruime bereikbaarheid (6 dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur), dat proef je in ons advies, merk je aan de korte lijnen en zie je terug ons grote werkgebied: de hele regio 010 + 0180. Samen maken we je droom waar.

Duurzaam makelen.

Van startercoach tot seniormakelaar adviseren wij specifiek gericht op de fase in je leven waar je in zit of die komen gaat.
We zoeken de breedte en de diepte door te luisteren en je wensen serieus te nemen. 
Daarbij kijken we niet naar een specifieke deal maar naar het totaal plaatje om zo beter te kunnen adviseren.

Duurzaam wonen.

Slim en betaalbaar gebruik maken van de technische mogelijkheden om de duurzaamheid van het leven en het comfort van je woning te verhogen en daarbij de betaalbaarheid aantrekkelijker te maken. Want meer wooncomfort in een duurzame woonomgeving met minder woonlasten spreekt ons allen aan.

Afspraken nakomen

Dromen nastreven door heldere afspraken te maken en uit te voeren om te voorkomen dat de dromen nachtmerries worden.
Een huis kopen of verkopen moet in onze perceptie een feestje zijn. Maar ook als de omstandigheden daar geen aanleiding toe geven zullen we er samen absoluut het beste van maken. 
 
Prijs-kwaliteitsverhouding

De kwaliteit die je van je NVM makelaar mag verwachten tegen een eerlijk tarief. Dat geeft ook een prachtige kans op een duurzame relatie met toegevoegde waarde.