Mijn favorieten

Huren en verhuren

Bij huur en verhuur van een huis gelden specifieke regels. Comfort Makelaardij kent de regels en is actief op het gebied van huur en verhuur. Recent is de wet en regelgeving nog aangepast. Wil je huren of verhuren, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

In de huidige woningmarkt komt dubbel woningbezit regelmatig voor. Tijdelijke verhuur is een uitstekende manier om dubbele lasten te compenseren. Zeker op basis van de leegstandswet zijn hiervoor interessante mogelijkheden. Wij zijn thuis in de regels; we verzorgen alles, voor jou, van de vergunning van de gemeente tot de toestemming van de hypotheekbank.

De huurhuizen op onze site zijn veelal uit particulier bezit. Zoek je een huurhuis voor een bepaalde periode? Dan zijn er veel mogelijkheden. Zoek je een permanent huurhuis voor onbepaalde tijd, let dan goed op bij de presentatie.

We presenteren de huurhuizen elders op onze site en op Funda. Deze presentaties worden met zorg samengesteld.

We zijn beschikbaar voor huiseigenaren die hun huis willen verhuren, we bemiddelen ook voor huurders die op zoek zijn naar een huurhuis. Bij verhuur is het gebruikelijk dat de opdrachtgever de kosten betaalt. Er wordt zorgvuldig omgegaan met gegevens, partijen, huizen en contracten. Voor iedere situatie leveren we maatwerk en brengen we partijen bij elkaar. De juiste huurder bij jouw woning!

Absoluut heel comfortabel, huren en verhuren bij Comfort Makelaardij.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring