Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Drierivierenlaan 3 in Ridderkerk 2983 GW

Drierivierenlaan 3

2983 GW Ridderkerk
Vraagprijs € 795.000,- k.k.

Omschrijving

Een oog voor bijzondere woningen? Dan is deze riante loft met 250 m2 woonplezier u vast opgevallen. De gerestaureerde, authentieke en industriële elementen in de woningen doen terugdenken aan de vroegere nijverheid op deze plek (voormalige scheepswerf).

Maar wat heeft de woning te bieden? Het eerste dat opvalt is de zee van ruimte, hoge vertrekken en de grote ramen zijn kenmerkend...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2008 Woonoppervlakte 250 m² Aantal kamers 6
Lees meer

De verkoper(s) en vrienden aan het woord

Wat maakt Drierivierenlaan 3 zo speciaal? De verkoper(s), vrienden, familie en kennissen delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Wonen in een prachtig monument, de sfeer van vroeger met de luxe van nu! Uniek! Altijd een prachtig uitzicht over het water, geen dag hetzelfde.

- De bewoner

Profielplaatje van De bewoner

Veel opbergruimte

1
Profiel plaatje

Fijne lichtinval

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Vrij uitzicht

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Omschrijving

English translation below
Een oog voor bijzondere woningen? Dan is deze riante loft met 250 m2 woonplezier u vast opgevallen. De gerestaureerde, authentieke en industriële elementen in de woningen doen terugdenken aan de vroegere nijverheid op deze plek (voormalige scheepswerf).

Maar wat heeft de woning te bieden? Het eerste dat opvalt is de zee van ruimte, hoge vertrekken en de grote ramen zijn kenmerkend voor deze woning. Een ding is zeker; aan licht en ruimte is er geen gebrek. De woning is opgedeeld in een riante woonkamer met (open) woonkeuken, 3 slaapkamers, twee badkamers en drie toiletten. Aan comfort geen gebrek, deze loft is voorzien van eigen airconditioning. Het geweldige uitzicht maakt dat er naast de heerlijke ruimtebeleving, ook een prachtige uitkijk is over de rivier De Maas en aan de andere kant de wijk Slikkerveer.
Bijzonder is ook het schitterende onderhoudsvrije terras langs de Maas (zeer druk bevaren) wat deel uit maakt van het project en een fantastische mogelijkheid geeft op een unieke buitenbeleving. Dat verhoogt in grote mate het plezier van aan het water te wonen.
Zorgeloos wonen! Al het onderhoud en de vervelende klusjes worden voor je gedaan, je hoeft alleen maar te gaan zitten en te genieten. Er is altijd keuze tussen zon en schaduw, genoeg ruimte en terrasmeubilair voor je hele familie, een verfrissend briesje en een prachtig schouwspel op het water. Echt uniek!

Ridderkerk-Slikkerveer is een levendig deel van Ridderkerk met veel woningen, winkels en restaurants. Een pluspunt aan deze woning is de specifieke locatie waar het complex zich bevindt; de kruising tussen de Lek, Noord en Maas. Aan het einde van de nieuw aangelegde promenade grenst het direct aan een besloten haven waar ruimte is voor enkele jachten. Nog geen vijfhonderd meter bij uw woning vandaan is een opstapplaats van de Fast Ferry die u snel en efficiënt naar Rotterdam of Dordrecht kan brengen. Zo is een dagje uit of een terrasje pakken in een handomdraai bedacht én uitgevoerd. Als dat geen genieten is!
De andere voorzieningen, zoals winkelcentrums Dillenburgplein, (grote) centrum van Ridderkerk en scholen liggen ook in de nabije omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze makelaar leidt u graag rond!

INDELING EN KORTE OMSCHRIJVING
Begane grond:
De woning is bereikbaar via de afgesloten entreehal met videofoon, brievenbussen, lift en trappenhuis naar de verdiepingen.

1e Verdieping:
Entree met garderobe, bergruimte en installatieruimte. De trap leidt tot de woonverdieping.

2e Verdieping:
De woonkamer met woonkeuken. Wat als eerste opvalt wanneer u deze woonruimte binnenstapt is dat de ruimte ontzettend licht en riant is. Doordat deze verdieping mooi open is, leent hij zich uitstekend voor speelse indelingen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om diverse zit- of eethoeken te creëren. De hoge plafonds, balken en grote raampartijen zorgen voor een stoere en robuuste uitstraling en maken de ruimte(s) authentiek.
De keuken is geplaatst tegen de zijwand en beschikt eveneens over een kookeiland met bar. Heerlijk om te borrelen na een lange dag. De keuken is uitgerust met een spoelbak met mengkraan en Quooker, 6-pits gaskookplaat met afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Aan inbouwapparatuur geen gebrek!
Op deze verdieping zijn twee slaapkamers gebouwd. Beide slaapkamers zijn ruim van opzet en beschikken over grote raampartijen. Op deze verdieping bevindt zich eveneens een toilet en de tweede badkamer. De trap achter de keuken leidt tot de bovenste verdieping.

3e Verdieping:
Open overloop met toegang tot de hoofdslaapkamer, badkamer en kantoorruimte. De plaatsing van de grote dakvensters is een goede keuze geweest. Doordat er geen wanden en deuren zijn geplaatst staat deze verdieping in verbinding met de woonverdieping.
Aan de andere zijde van de overloop bevindt zich een ruimte die wordt gebruikt als kantoorruimte. Eventueel kan het ook een slaapkamer worden.
Verder is op de bovenste woonlaag een moderne badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel. De aansluiting voor de wasmachine en de droger zit in een aparte afsluitbare ruimte.

DUURZAAM
Deze woning is voorzien van dubbel glas, dak-, vloer- en muurisolatie.
Dat heeft een gunstige uitwerking op de stookkosten en het wooncomfort.

BIJZONDERHEDEN:
Bouwjaar: 2008 start herbestemming met oplevering in 2013.
Riante loft met 3 ruime slaapkamers;
Moderne toiletten (3) en badkamers (2);
Voorzien van airconditioning;
Separate berging in de onderbouw;
Beschikking over 2 parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage;
Gezamenlijke buitenruimte voor bewoners van Gebouw-U, gelegen aan het water;
Monumentaal pand én toch volledig geïsoleerd (A-label);
Unieke ligging op de kruising van de Lek, Noord en Maas;
Prachtig uitzicht op de jachthaven, De Maas en Slikkerveer.
De woning bevindt zich in een levendig gebied in Ridderkerk-Slikkerveer;
Nabij Fast-Ferry en paviljoen Struis;
Verwarming en warmwater: CV-combiketel (Intergas, 2008)
Ventilatie via warmteterugwininstallatie
Kozijnen: Aluminium kozijnen
VvE bijdrage: ca. € 275,- per maand

OPLEVERING
Deze woning is beschikbaar: in overleg,

TOT SLOT:
Voor een afspraak neemt u contact op met Comfort Makelaardij.
Wij vertellen u graag hoe het voelt om in echt erfgoed te mogen wonen.
Wij nemen de tijd om u rond te leiden en hanteren ruime openingstijden.
Voor afspraken te bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.00 - 20.00 uur.
Comfort Makelaardij werkt voor de verkoper, neem zelf een aankoopmakelaar mee.

DISCLAIMER:
De verkoopinformatie is met zorg samengesteld conform de meetinstructie (gebaseerd op NEN2580).
Aan onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
An eye for special homes? Then you will have noticed this spacious loft with 250 m2 of living pleasure. The restored, authentic and industrial elements in the houses are reminiscent of the former industry on this site (former shipyard).

But what does the property have to offer? The first thing you notice is the sea of ??space, high rooms and the large windows are characteristic of this property. One thing is certain; there is no lack of light and space. The house is divided into a spacious living room with (open) kitchen, 3 bedrooms, two bathrooms and three toilets. No lack of comfort, this loft has its own air conditioning. The great view means that in addition to the wonderful experience of space, there is also a beautiful view of the river De Maas and the Slikkerveer district on the other side.
Another special feature is the beautiful maintenance-free terrace along the Maas (very busy sailing), which is part of the project and gives a fantastic opportunity for a unique outdoor experience. This greatly increases the pleasure of living by the water.
Carefree living! All the maintenance and the annoying odd jobs are done for you, all you have to do is sit down and enjoy. There is always a choice between sun and shade, enough space and patio furniture for your whole family, a refreshing breeze and a beautiful spectacle on the water. Really unique!

Ridderkerk-Slikkerveer is a lively part of Ridderkerk with many homes, shops and restaurants. A plus to this property is the specific location where the complex is located; the intersection between the Lek, Noord and Maas. At the end of the newly constructed promenade, it is directly adjacent to a private harbor where there is room for a few yachts. Less than five hundred meters from your home is a boarding point of the Fast Ferry that can take you to Rotterdam or Dordrecht quickly and efficiently. For example, a day out or grabbing a terrace is conceived and implemented in an instant. If that is not enjoyment!
The other facilities, such as shopping centers Dillenburgplein, (large) center of Ridderkerk and schools are also in the vicinity.

Curious about the possibilities? Our broker will be happy to show you around!

CLASSIFICATION AND SHORT DEscriptION
Ground floor:
The property is accessible via the closed entrance hall with videophone, mailboxes, elevator and staircase to the floors.

1st floor:
Entrance with wardrobe, storage space and installation space. The stairs lead to the living floor.

2nd Floor:
The living room with kitchen diner. The first thing you notice when you enter this living space is that the space is incredibly light and spacious. Because this floor is beautifully open, it is ideal for playful layouts. For example, you can choose to create various seating or dining areas. The high ceilings, beams and large windows ensure a sturdy and robust appearance and make the room (s) authentic.
The kitchen is placed against the side wall and also has a cooking island with bar. Great to have a drink after a long day. The kitchen is equipped with a sink with mixer tap and Quooker, 6-burner gas hob with extractor hood, oven, microwave, fridge and freezer. No shortage of built-in appliances!
Two bedrooms have been built on this floor. Both bedrooms are spacious and have large windows. On this floor there is also a toilet and the second bathroom. The stairs behind the kitchen lead to the top floor.

3th floor:
Open landing with access to the main bedroom, bathroom and office space. The placement of the large roof windows has been a good choice. Because no walls and doors have been placed, this floor is connected to the living floor.
On the other side of the landing is a space that is used as an office space. Optionally it can also become a bedroom.
There is also a modern bathroom on the top floor with a bath, shower, toilet and washbasin. The connection for the washing machine and dryer is in a separate lockable room.
    
SUSTAINABLE
This property has double glazing, roof, floor and wall insulation.
This has a favorable effect on heating costs and living comfort.

PARTICULARITIES:
Year of construction: 2008 starts re-use with completion in 2013.
Spacious loft with 3 spacious bedrooms;
Modern toilets (3) and bathrooms (2);
Equipped with air conditioning;
Separate storage in the basement;
Access to 2 parking places in the closed parking garage;
Common outdoor space for residents of Gebouw-U, located on the water;
Monumental building and yet fully insulated (A-label);
Unique location at the intersection of the Lek, Noord and Maas;
Beautiful view of the marina, De Maas and Slikkerveer.
The property is located in a lively area in Ridderkerk-Slikkerveer;
Near Fast-Ferry and Struis pavilion

Huidige eigenaar aan het woord

Wonen in een prachtig monument, de sfeer van vroeger met de luxe van nu! Uniek! Altijd een prachtig uitzicht over het water, geen dag hetzelfde.

- De bewoner

Profielplaatje van De bewoner
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 795.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement maisonnette Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2008 Bouwjaar toelichting In 2013 opgeleverd, herbestemming voormalige loods Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en aan vaarwater Indeling Woonoppervlakte 250 m² Externe bergruimte 35 m² Inhoud 795 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Gelegen op 2e woonlaag Energie Energieklasse A Energie einddatum 31-12-2023 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas (Gas Combiketel uit 2008, Eigendom) Buitenruimte Tuin Zonneterras Hoofdtuin Zonneterras Oppervlakte hoofdtuin 2450 m² (70.0 m bij 35.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Inpandig, parkeerkelder en parkeerplaats, voor 2 auto's Voorzieningen Met elektrische deur Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Monumentaal pand Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Toelichting onderhoud buiten Gezamenlijk zonneterras. Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, TV kabel, Lift, Airconditioning, Dakraam, CCTV, Domotica Kadastrale gegevens Gemeente Ridderkerk Sectie G Perceelnummer 4899 Index 24 Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Drierivierenlaan 3 het beste omschrijven.

Veel opbergruimte

1
Profiel plaatje

Fijne lichtinval

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Vrij uitzicht

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Dichtbij OV

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Voldoende parkeergelegenheid

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Energiezuinig

1
Profiel plaatje

Groene omgeving

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Gezellige buren

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Zonnige tuin

1
Profiel plaatje

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.